Reactie plaatsen

Reacties

Isa
2 jaar geleden

Heerlijke luxe pedicure gehad bij Veerle! Leuke gesprekken gehad tijdens sessie en ondertussen werden mijn voeten geweldig vezorgd.

Marleen
3 jaar geleden

Vorige week heb ik een heerlijke luxe medische behandeling gehad bij Veerle. Met een voetmassage en gel lak. Het ziet er prachtig uit. Dit is een aanrader want ik ga zeker nog eens naar Veerle

Annemiek
4 jaar geleden

Wat zien mijn voeten er weer verzorgd en mooi uit na jouw behandeling met super aandacht en kundigheid !

Saskia
4 jaar geleden

Heel fijne medische pedicure gehad. Heel professioneel en m'n voeten zien er weer super uit. Ik kom zeker weer terug!

Barbara Meijn
4 jaar geleden

Ik heb bij Veerle een hele fijne luxe voetbehandeling gehad met goede tips en veel aandacht voor mijn probleemgebieden.
Fijn is ook dat na een paar weken mijn voeten er nog steeds verzorgt bijlopen en zij een erg aangenaam en professionele indruk heeft gemaakt.
Ik kom hier zeer zeker binnenkort nog een keer,een aanrader!.
Bedankt Veerle en tot snel🙂

Harry en Renee
5 jaar geleden

Veerle heeft onze voeten geweldig goed behandeld, met grote kundigheid en veel geduld. Wij zijn heel blij met het resultaat.

Rowena Meijer
5 jaar geleden

Heb zowel een pedicure- als waxbehandeling gehad bij Veerle en ik ben super tevreden! Ze werkt met zachte hand en is erg perfectionistisch. Je kan gezellig met haar babbelen tijdens de behandeling en voor je het weet zit het er alweer op. M’n french manicure was precisiewerk, maar Veerle draait haar hand daar niet voor om! Mijn voeten zijn nog steeds heerlijk zacht. Ik heb mijn volgende afspraak alweer staan, aanrader!

Anouk
5 jaar geleden

Veerle is erg vriendelijk en professioneel. Ik heb voor het eerst mijn benen gewaxed en mijn wenkbrauwen laten threaden. Ik voelde mij meteen op mijn gemak en ben super blij met het resultaat. Ik kom zeker terug!

Francine Pieper
5 jaar geleden

Afgelopen woensdag in de nieuwe salon bij Veerle geweest voor een pedicure en threaden. Zoals gewoonlijk ook nu weer topbehandelingen gehad.